Ingredients per a 4 persones:
- 1 kg. de Patates de Prades
- 250 gr. de carn picada (meitat de porc i meitat de vedella)
- 200 gr. d’espinacs 1 litre de llet 50 gr. de mantega
- 1 cullerada de farina
- 1 raig de vi negre
- 1 raig de brandi
- 1 ceba
- 1 cabeça d’alls
- 2 tomàquets
- una mica de julivert
- 2 fulles de llorer
- 1 ram de farigola
- sal i pebre
- formatge ratllat
Elaboració:
Fregim les patates, sense acabar de coure-les, tallades a daus petits. En una safata posem les patates, mig fregides. Afegim, per damunt de les patates, la carn picada, prèviament sofregida amb ceba, alls, tomàquet, julivert, el llorer i la farigola, juntament amb un raig de vi negre i de brandi. A continuació ho cobrim tot amb beixamel elaborada amb llet, mantega, sal i farina. Damunt la beixamel hi afegim el formatge ratllat, ho gratinem i ja ho podem servir.
On menjar:
RESTAURANT L’ESTANC
Plaça Major, 9
43364 Prades (Tarragona)
Tel. 977 868 167 – 628 847 774